søndag 29. august 2010

Luer og marimekko

De siste dagene har jeg vært på medisinsk faglig kongress i Helsinki, Finland.
Finsk design er spennende. Vi så feks mange kule lamper på hotellet. Min erfaring som blogger er ikke stor. Innser at jeg burde hatt med kamera overalt for å vise frem en del av det jeg så. Til mitt forsvar var det lite tid pga alle forelesningene.. Jeg hadde veldig lyst på en Marimekko veske eller nett. Siste dagen fikk vi tid til 2 korte timer i Helsinki sentrum. Flaks for meg var noe av det første vi kom til Marimekko. Dette er noe av siste nytt hos Marimekko. De hadde veldig mye lekkert.
Hva ender jeg opp med ... En av de mest vanlige veskene. Til tross for det er jeg veldig fornøyd.

På turen må jeg selvsagt ha med meg strikketøy. Jeg fikk strikke noen luer på flyet osv...

Da jeg kom hjem oppdaget jeg hvor godt luene passet til den nye vesken. Så det var nok en grunn til at det var den vesken som fikk være med hjem til Norge. Luene mangler litt pynt. Og jeg må bestemme meg for hvilken jeg beholder og hvilke som havne i gave-esken. Dessuten skal det strikkes tilhørende pulsvanter

Uten for Marimekko butikken hadde de noen utrolig kule puffer i de nye stoffene. Har surfet rundt etter bilder, men dessverre uten hell. Ønsker meg veldig en til jul.... ( siste setning er ment til trinemannen :-)
Ha en kreativ uke

5 kommentarer:

 1. Flott veske, og jammen matchet den luene ja. Artig! :o)

  SvarSlett
 2. Kjempekul veske... :O)
  Liker veldig godt marimekko og finsk håndverk/design. Luen var virkelig en perfekt match... :O)

  SvarSlett
 3. Morsomt når ting matcher uten at man har planlagt det. Helsinki kryper stadig oppover listen over steder jeg vil besøke.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min! Har hatt en runde i din blogg også, veldig koselig :) Og flotte vesker og luer du har laget!

  SvarSlett
 5. Knallfin veske! Tror jeg hadde valgt den jeg også. Og selvsagt må strikketøyet matche ;)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)