søndag 5. september 2010

sokker

Det begynner å nærme seg både høst og vinter, og da må utstyret være i ordenJeg har strikket pappa og sønn sokker. Helt utrolig hvor stor forskjell størrelsene er. De små skal i løpet av en del år vokse ganske mye.
De minste er selvsagt de søteste :-)

Det kan være at en søster også trenger sokker....
Jeg har brukt Opal som jeg kjøpte for noen år siden. Kjøpte veldig mange nøster den gangen. Har strikket utallige sokker. Til pappa og sønn sokkene brukte jeg et nøste på 150 gram. Men sokkene veide bare 123 gram. Vet at fuktighet spiller inn på vekten av garnet, men synes det var veldig mye i manko


6 kommentarer:

 1. Flotte sokker. det blir aldri for mange!

  SvarSlett
 2. Flotte sokker.

  Høres ut som det var vel mye manko i det garnnøste ja. Surt å bli snytt for vekt når garner koster litt, eller egentlig er det jo juks uansett da. Har du sjekket andre Opalnøster for å se om det er det samme der?

  SvarSlett
 3. Så flink du er som strikker sokker til hele familien! Far- og sønnsokkene var søte da, både de store og de små! Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
 4. Flotte sokker... og jeg må også strikke sokker til mine små barn. Sokkestrikkingen har vært litt fraværende i sommer, men jeg får sette igang for fullt. Har faktisk en del påbegynte fra forrige kick.. Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. Sånne små sokker er så utrolig søte! Fine sokker du har strikket!

  SvarSlett
 6. Så deilige sokker du har strikket! Man får aldri nok av ullsokker både til små og store.
  Takk for hyggelig kommentar,
  Klem T

  SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)