lørdag 7. august 2010

Shopping

Jeg har vært på en liten shopping runde.. Hele familien havnet på Bærumsverk i dag. Nydelig dag med sommer og sol. Da er bærumsverk et hyggelig sted å shoppe. Siden kameraet var hjemme fikk vi ikke tatt noen bilder fra turen. Men det er et nydelig områdePå Verket Interiør ble det handlet litt Green gate. Måtte ha de nye French latte koppene som jeg tror er fra den nye høst kollesjonen. Her finner dere den http://www.greengate.dk/ Jeg synes høstkolleksjonen er fin og gleder meg til den kommer i butikkene. På Verket Interiør hadde bare fått de beige koppene.I tillegg ble det litt sko på faktisk hele familien. Storesøster fikk sko hun kan bruke i bursdager. Hun syntes disse var litt "voksne" og ble kjempefornøyd.

Sko til både mor og datter. Jeg fikk meg Nike Shock til den hyggelige prisen 299. Hvordan greier man det... jo med størrelese 35. Det er barnemodell.
Siden jeg i tillegg til små føtter, heller ikke er av de tyngste kan jeg godt bruke "barnesko". Barnemodellene er ikke laget for å tåle stor tyngde belastning.
Noen lurer kanskje på hvor skoene til gutta mine er. Jeg fikk ganske klar beskjed om at guttesko ikke passer i en dame-blogg... De var vel bare redd for at jeg ville style/ bloggifisere både sko og ikke minst ben først. Det hadde vært for stor jobb, iallefall på han største .-)

Utgangspunktet for turen til Verket var at vi kjøpte 6 Linum puter på http://www.skattekammeret.no/. De hadde 30% på Linum. Putene skal vi bruke på hytta. Der har vi 7 jærstoler. Så vi manglet en pute. Vi viste at de solgte Linum på Verket. Og de hadde samme putene på Hødnebø, men til en helt annen pris. På Skattkammeret kostet de opprinnelig 399, men med 30% rabatt ble det 280. Mens på Hødnebø kostet de 598kr. Da venter vi heller til det evt blir salg.
Hyggelig at du titter innom :-)
2 kommentarer:

  1. Fint fangst på shoppingen din!

    SvarSlett
  2. Takk for koselig kommentar! :) Mange fine innkjøp, her har vi kjøpt en tekanne med prikker i samme farge som lattekoppene dine! Ha en fin uke! :)

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)