mandag 28. juni 2010

Oppdrag UFO-kurv/hus

Oppdrag rydding eller ferdig stilling av UFO-kurv/hus fortsetterEt par røde votter som manglet mansjett. Vottene er strikket i dobbel pt2, mens mansjetten er strikket i wollmeise.
Det samme garntypene er brukt på de grønne vottene som de røde. Slike votter er alltid godt å ha i gaveboksen. Plutselig dukker det opp diverse anledninger. Og det varmet mitt strikke-hjerte da flere av jentene i klassen til storesøster ønsket seg votter i vinter :-)

I "gamle" dager strikket jeg noen VM og OL gensere og det ble ofte garn til overs. Av disse er det blitt to skjerf. Strikket i Falk fra Dale.
Enda en stjernehals. Strikker i Extra Fine Merino fra Drops. Nydelig garn og strikke små prosjekter. Blir de for store siger garnet lett.
Et enkelt sjal strikket i Punto. Relativt dyrt garn, men drøyt og utrolig mykt.
Jeg fortsetter opprydningen. Har samtidig startet på en raglan genser til mannen i wollmeise. Den blir "kjedelig" rett opp og ned uten mønster. Men hva gjør man ikke for at mannen skal forstå hvor deilig wollmeise garnet er. Kanskje han glemmer eller ser bort i fra alle hentelappen fra postkontoret som stadig havner i postkassen .-)

2 kommentarer:

  1. Så flink du er til å få ting ferdig! Jeg liker de tovede vottene med strikket mansjett, de ser ut til å sitte skikkelig godt.

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)