søndag 13. juni 2010

Olive er ferdig!!

Et lite glimt fra haven.Nydelig syrin som jeg liker spesielt godt med den hvite kanten. Vi var litt spent på om det ville bli noe av treet vi plantet i fjor i det hele tatt. Det kom forløpig en enslig blomst. Men vi ser at de gror ganske masse nede fra. Så til neste år kanskje vi kan ta en blomst i vase også.
Ballblomen blir utrolig fin og kraftig. Det har regnet jevnt i Oslo den siste uken så det er mange blomster som vokst mye. Til neste uke er det meldt sol, så da håper jeg at det blir en veldig blomstering. Peonene holde iallefall på å briste ut i blomst.

Så til de siste ukers prosjekt: Olive.
Kjempefin genser som var ganske grei og strikke. Flere av de andre som har strikke Olive har snakket/skrevet om at brystpartiet på innehaveren ville bli penere. Jeg tror jeg har gjordt et eller annet feil. Brystpartiet er akkurat som det pleier. Relativt flatt :-)


Har prøvd å gjengi fargene men det er ikke lett. Den er strikket i 360 gram wollmeise. Fargene er fucshia og miss may tror jeg. Den ble deilig roooosa.

Selv om den er ganske rosa synes jeg den er helt super. Det er ikke umulig at jeg strikker en til ( må bare gjøre ferdig litt annet først)
Men neste gang skal jeg ikke ha så mange maskers forskjell på rygg og front.
Ha en god, varm, sommerlig og kreativ uke.

2 kommentarer:

  1. genseren ble lekker. Bøyer meg i støvet for deresom klarer å gjennomføre et slikt prosjekt på så tynne pinner. Nydelig :O)

    SvarSlett
  2. Nydelig Olive! Utrolig lekre farger var det også! Lurer litt på å strikke en litt mer sommerlig variant av Olive etterhvert! :)

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)