Og hele familien må gjøre en innsats.
Gresskar skal tegnes på, kuttes og rense
Jeg raspet gresskar kjøttet.
Rømmen gjorde de saftige.
Kanel og ingefær gav en ekstra spiss på smaken.
Prikken over i-en. Ost og smørkrem
Oppskrift har jeg som vanlig hentet fra detsoteliv.no
Det ultimate nettstedet for søtmonser.
Og om jeg skal si det selv.
De ble kjempegode.
Kuult gresskar hode:) Har aldri prøvd å verekn skjære ut i gresskar eller lage noe med det...Men kanskje det må prøves
SvarSlettGresskarmuffinsene ser veldig gode ut!!
SvarSlettÅhh, så flotte gresskar!
SvarSlettHar aldri provd meg hverken på å skjære ut grsskar selv eller lage gresskarmuffins... :O) Kanskje til neste år... :O)
Takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min!
mmm hørtes godt ut! Til neste år tenkte jeg å prøve meg på kuttinga av gresskar, og da må jeg vel prøve muffins med kjøttet :)
SvarSlettDet var noen ivrige barn ved kjøkkenbenken gitt:-) Ser ut til at dere har kost dere masse.
SvarSlett