torsdag 22. juli 2010

Hva gjør man når mann og barn er på hytta

Jeg har mini-ferie. Mann og barn er på hytta og trinemamma er hjemme alene.Som gressenke prøver jeg og være litt handymann. Jeg har pusset ned og oljet kjøkkenbenkene. De ble om jeg skal si det selv, ikke så verst. De ble pusset og oljet flere runder. Jobben er ikke så stor, men det tar lang tid i tørketid.
I tillegg har jeg lagt nytt lag med gulv på balkongen. Gulvet var i utgangspunktet ikke pent. Nå har jeg lagt to tynne lag med lett sparkel. Jeg må nok pusse litt når det er helt tørt. Det har vært litt problematisk å få gjennomført. Ikke fordi jobben var vanskelig, men det har regnet en del i hovedstaden, spesielt den siste uken.
Det blir selvsagt mye tid til strikking. Noen luer i en tråd fabel og en tråd extra fine merinoull. I tillegg har jeg strikket en pannebånd i vamsegarn. Pannebåndet skal få seg en runde eller to i vaskemaskinen. Det er alltid spennende å se resultatet.
Et par stjernehalser og calorimetry har det også blitt.
Alt sammen legges i gaveesken.
I morgen kommer mann og barn hjem. Det gleder jeg meg til.
Skal jobbe to dager til så er det 14 dager ferie. JIPPI6 kommentarer:

 1. Jeg må bare tørke bort sikkelet (har lest om dine nonstop- boller nemlig) før jeg kan fortsette.... Sånn! (de så virkelig gode ut, ja!)
  Så flotte produkter du har strikka, og jeg er mektig imponert over gulvlegging!!!
  KOs deg videre i miniferien din, hilsen Elin

  SvarSlett
 2. Så effektiv og produktiv du er!! Mykje flott å legge i gåvekassen. God ferie!!

  SvarSlett
 3. Flotte strikkerier. :-)
  Har selv striket nesten 7 calorimetrier i sommer, kjempefine gaver å enkel strikk :) Smart med hals i samme farge, kanskje jeg må strikke hals eller skjerf til noen av mine også.
  Kjekt å kunne være sin egen handyman, da slipper ting å ta så laaaang tid. Hehe :))
  God helg!

  SvarSlett
 4. Så deilig å vere heime åleine litt av og til:) Det er lenge sidan sist eg opplevde det.... Og så vert det vel ekstra fint når dei kjem heim!

  SvarSlett
 5. Imponerende hvor flink du er når du har noen dager alene hjemme! Det hadde vel vært enklere å slange seg på sofaen med strikketøyet ;)

  Takk for hyggelig kommentar til jubileet mitt, jeg tar med meg alle forslag, ideer og hyggelige ord videre, så får vi se om det blir noen bedring ;)

  SvarSlett
 6. Imponerende arbeidsinnsats i "ferien"! Det er rart hvor effektive vi blir når vi får styre tiden selv og ikke har noen andre rundt oss. Godt å få gjort slike jobber, men ta deg litt tid til å slappe av også da! ;o)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)