tirsdag 26. mars 2013

Påskefrokost

 Storesøster fyller 11 år idag
så vi måtte lage noe spesielt til frokost.
Her i huset blir barna vekket med muffins på bursdagen, 
derfor prøvde vi oss på bacon og egg muffins.
 Vi kledde innsiden av muffins formen med bacon.
Og allerede nå begynte tennene og løpe i vann :-)
 Siden vi var 4 til frokost laget vi 8 muffins.
Til det tok vi 6 egg og 3 spiseskjeer med melk
som ble vispet godt sammen.
 Vi skeiet ut med ekstra biter med stekt bacon
+ salt og pepper
 Så toppet vi med revet Norvegia.
Vi stekte muffinsene i 25 min på 200 grader
 De ble perfekte.
Og veldig gode.
Tilslutt toppet vi herligheten
med selv dyrket karse.
Kan absolutt anbefales :-)


4 kommentarer:

  1. Fancy! Kjekk start på bursdagen! Og det uten å bli fylt opp med sukker, ikke dumt :)

    SvarSlett
  2. Disse så da utrolig spennende ut. Sånne har jeg også lyst til å prøve. Ha e fortsatt fin påske :-)

    SvarSlett
  3. Mmmmmm!!! Det var muffinsene sine:-D
    Fikk plutselig lyst på bacon og egg selv jeg!
    Likte også kjolen i innlegget over, ikke bare er kjolen i seg selv fin, men rødfargen! Super!

    SvarSlett
  4. Bacon i muffinsform, det har jeg ikke prøvd før! Moro å se!

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)