fredag 26. november 2010

Endelig på nett

Nå er det veeeldig lenge siden sist, men det har en naturlig forklaring.. Laptopen har vært hos pc-doktoren. Og som alle andre som har forbindelser med ulike typer doktorer, måtte også denne laptopen stå i "helsekø". Og det var lang kø for å få tak i reservedeler.
Vi prøvde å bruke husbondens antikke pc som er mer enn 10 år gammel. Jeg tror vi var på nett ca 15 sekunder av gangen og til sammen 10 minutter i døgnet. Ikke til å holde ut.Siden sist har jeg solgt unna litt strikketing på jobbens julemesse. Så nå må det produseres litt. Dette er en kongekrone. Mammaen kjøpt en prinsessekrone til datteren på 3-4 år, og da måtte jo selvsagt tvillingbroren få en kongekrone
Et lyslilla sett til en liten prinsesse.
Det er så hyggelig når jeg får bestillinger på strikketingene mine. En av de litt eldre kollegene mine kjøpte lue, for som han sa: Du får ikke ordentlig luer i sportsbutikk engang. Det varmer jo et strikkehjerte.

Det tennes julegraner overalt i disse dager. På CC-vest deles det ut veldig velfylte godteposer. De er så velfylte at det er nok til liten og stor, og det liker vi...2 kommentarer:

  1. Flotte ting du har strikka og veldig kjekt når ein får bestilling på ting. Ha ein fin kveld.

    SvarSlett
  2. Krise å være uten pc og nett ja! Bra du er tilbake igjen da. (Men jeg husker at jeg fikk gjort fryktelig mye annet sist jeg var nettløs. Litt tankevekkende...)

    Kjekt med strikkebestillinger fra folk som vet å sette pris på det vi lager. Og det med kjøpeluer stemmer jo. Det mestre er i 100% akryl, ull er en sjelden vare selv i sportsbutikker.

    Jeg mangler EN lue på å være halvveis. Den strikker jeg på nå. ;)

    SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)