søndag 14. mars 2010

Frittgående kyllinger


I går leste jeg en blogg http://olavas.blogspot.com/ Hun anbefalte boken "VÅRGLEDE" Jeg dro nesten umiddelbart til nærmeste bokhandel (måtte vente til de åpnet). Og hvilken glede. Her var det mye inspirasjon og hente Så da søndagen kom og mann og barn var trygt plassert i akebakken, skred mor til symaskinen. Symaskinen og jeg er ofte venner , men ikke alltid. Så det første jeg måtte prøve var disse søte eggvarmerkyllingene.

Resultatet ble disse frittgående kyllingene, som alle har sin personlighet. De er såpass ferske at de ikke har fått øyne enda. Det skyldes at jeg var så fornøyd med resultatet at jeg måtte ta bilder i nogenlunde dagslys.


De tre første er frittgående nok til å ta en tur ut i snøen. De var vel lei av at "hønemor" var litt for mye interessert i triumfene i Holmenkollen.....
Hønemor var fornøyd med at hun fikke brukt opp en del av stofflageret. Det krever litt plass og være både stoff- og garnavhengig :-)Det er mange som venter i køen både på nederste kant og øyne. Noen tror jeg blir haner som stor. Ikke minst fordi de fikk nesten like stor hanekam som Blitzerne hadde på 80-tallet :-)
Jeg har fått mye inspirasjon fra boken og det kommer nok flere ting etterhvert. Ikke minst noen velkomst høner og noen utrolig fine maritime spisebrikker
3 kommentarer:

 1. En hel liten kyllig familie :o) kjempefine!

  SvarSlett
 2. Så søte de var! De blir nok enda finere med øyne også. Utrolig hvor mange du har fått laget! Rene hønsegården jo! :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine kyllinger!
  Venter du mange gjester til påskefrokosten:)

  SvarSlett

Så hyggelig at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg.
Det setter jeg veldig pris på :-)